SPAWNLAR

Outlookers41

Yeni Üye
2 Eki 2014
6
0
1
Minerlerim sürekli calısmakta lakin mark yaparken hıc bır hayvandan atak almaması ıcın özenle marklarımı yaptım. Ve kontrol ettım. Lakin kimi minerım 1 gun boyunca atak almazken 1 gunun sonunda atak alıp makro durmakta. Dıger 5 saat atak almayıp 6. saat atak almakta. Diger mınerlerımde aynı sekılde. Bunun sebebı nedır acaba? 20 saat atak almadan kasıp (2 kıtap var cantada) 21. saat atak alması sacma geldı bana. (etafta otomaktık dire wolf vb. yaratıklar cıkıyor.) Otomatık spawnmı oluyor acaba? Buna bı cozum bulunsa cok ıyı olur.

Tam kesıcek adam yok kasalım derken bunlarla ugrasır olduk sımdıde :) Buna bı cozum bulunabılırmı acabA?.

Bir diger konu ise wrait from dayken wither cekıldıgınde mana dolmamakta defalarca denedım.

Bu ıkı konuda yardımcı olursanız sevınırım. SImdıden tesekkurler.

Merhaba,

Spawn sistemi şu şekilde çalışmakta; eğer spawn etrafında belirli süre oyuncu yoksa spawnlar kapanmaktadır. Bu şekilde sunucu üzerindeki ram tüketimi azaltılmaktadır. Hali ile çok fazla spawn olduğu için akıllı spawn sistemi yapılmak durumundadır. Siz başka bir kaç dk yoksunuz spawnlar kapanıyor. tekrar geldiğinizde random şekilde spawnlar devreye giriyor. Bu sebepten spawn içerisinde yaratık var yakınınızda spawn olursa size ataklıyor. Konun özeti budur.

Diğer hususta wither çektiğinizde karşınızdakinin manasını alırsınız. Eğer yaratığın manası yok ise bu mana haliyle size gelmez. Ben tekrar kontrol edip size dönüş yaparım.

İlginiz için teşekkür ederim.

Dedıgınız olayda o zaman ne kadar mark degıstırısek degıstırelım mınerler atak alıcak ve kasamıcak. Bu sistem ıngot kasmamızı neredeyse %70 80 dusuruyor. Gunde 15 16 saat çalısan bırısıyım iş yerınde vakıt buldukca oyuna bakar bı ıkı yaratık keser işme donerım. Bunu degıstırme sansımız varmı acaba? Yoksa hiç bir şeye yaramıcak actıgım mınerler.

Sunucu performansı açısından yaptığımız özellik gerekli, sizin açınızdan düşündüğümde markladığınız lokasyonda önemli. Diğer oyuncuların kastığınız gördüm. Bu şekilde bir sorunla karşılaşmadılar isterseniz onlarla konuşabilirsiniz.