Pet Power Hour

phlox

Yeni Üye
25 May 2019
2
0
1
38
Merhabalar,

Günlük 1 saat olan pet power hour süresinin uzatılması konusunda bir isteğim var. Bilindiği üzere crafting skilleri harici 100 skille kadar playerlarda power hour var, değişik petler deneyebilmemiz ve daha kolay 5 slota çıkarabilmemiz için sanırım bu sürenin uzatılması iyi olacaktır. Tabii bu öneriyi yaparken pet power hourun skill artışına katkı yaptığını, onun da pet eğitimini hızlandırdığını varsayıyorum, eğer öyle çalışmıyorsa sistem, önerimi dikkate almayabilirsiniz. Oyunun dengesini bozacağını da düşünmüyorum açıkçası, zaten solo kasıyoruz hepimiz neredeyse :)

İyi günler..

Sunucuda pet power hour diye birşey yok bildiğim kadarıyla. Benim görüşüm petlerin normal olarak ve pet training için Newbie Center'da kasılabiliyor olması power hour un dibi :)

Bir petle traininge başlayınca sol altta yazı geçiyor 1 saatliğine power hour başlamıştır gibisinden :D günde bir kez oluyormuş sanırım bu. Aslında bu dediğin çok mantıklı, oside insanlar shame'e, eodon'a falan gidiyorlarmış training için. Vazgeçtim isteğimden dikkate almayınız lütfen :)