Quingis UO Page Kuralları
- Page atarak yetkililere bildireceğiniz konunun Staff Yetki ve Müdahale alanına girdiğinden emin olunuz.
- Page içeriğinin yetkililere yardım konusu hakkında genel ya da tam bilgi vermesi gerekmektedir.
- "Yardım lazım" , "Gelir misiniz" , "kimse var mı" türü pageler cevaplanmadan silinecektir.
- Samimiyet sınırlarını zorlayan/aşan pageler silinecek gerek görüldüğünde page sahibi "Jaile Gönderilecektir".
- Oyun sistemi ile ilgili şikayet ve önerilerinizi page yoluyla değil Forumların ilgili bölümüne konu açarak bildiriniz.
- Herhangi bir npcnin spawn yerinin neresi olduğunu söylemek Quingis Staff ilgi ve görev alanında değildir. Bu konuyla ilgili yetkilileri meşgul etmeyiniz. (Örn: Mare spawnı nerde, böcek nerden tame edebilirim)
- Öldüğünüzde sizi reslemek (canlandırmak) , herhangi bir yere sizi teleport etmek Staff yetki ve ilgi alanına girmemekle birlikte "edit/ayrıcalık" talebi olarak değerlendirilebilir ve jail hatta uzaklaştırma cezası almanıza neden olabilir.
- Ölen hayvanlarınızı reslemek veya yanınıza getirmek Staff yetki/müdahale alanının dışındadır. Edit talebi olarak değerlendirilebilir ve ağır cezalar almanıza neden olabilir.
- Bilgi almak istediğiniz skill/item/npc/quest için forumların "Yardım" bölümüne konu açınız.
- Hakaret içeren pageler kesinlikle cezasız kalmayacaktır.
- Staff kendi içinde yetki/görev gruplarına ayrılmaktadır. Her Staff görevlisi her konunun müdahili veya yetkilisi değildir. Bu gibi durumlarda okunan pageler konuyla alakalı görevli oyunda değilse anında cevap/çözüm bulamayabilir. Ancak online yetkililer konuyu ilgili Staff üyesine bildirecektir.Bu konuda sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekmektedir.
- Kaybolan/lootlanan itemlarınız "eğer olağan dışı bir durum yok ise" Staff üyelerinin ilgi ve yetki alanında değildir. Bu konudaki yardım talebiniz "edit teşviği" olarak değerlendirilebilir.
- Başka sunucuların sistem ve özellikleri World of Quingis'de de olmak zorunda değildir. Hatta şuan çoğu TR sunucusu izinli ya da izinsiz olarak yıllardır Quingis developerlarının yarattığı/geliştirdiği sistemleri kullanmaktadır. Bu yüzden bizlere ASLA başka sunucuları örnek göstermeyiniz.
- Küfür ve hakarete maruz kaldığınızda aldığınız SS 'de (screen shot) size hakaret eden oyuncunun da ekranda olmasi ve Journalinizin (alt+j) açık olması gerekmektedir.
- Oyun içi seviyeyi düşüren diyaloglar şikayet olmasa da durumu gören Staff üyesinin müdahale alanındadır. Burada Staff üyesi yorum/insiyatif hakkını kullanabilir ve sizi uyarabilir ya da jail cezası verebilir.
- Belirtilmiş kuralların çiğnenmesi yönünde Staff'dan talepte bulunmak kısmi ya da net "edit/ayrıcalık" kapsamına girebilir. Lütfen büyük cezalar almamak için page kuralları sınırlarını aşmayınız.
Son düzenleme: