Sana güzelce açıklamışız durumu ilk gönderide. "Şu anki sistemin drop şansları osi ye göre mi uyarlı yoksa belli başlı bi düşünce sonucu cıkan bir fikir ile mi düzenlendi kimler karar verdi kimler mantıklı buldu bu oranları ?", "cünkü öyle 2 saat farm yapıp dusmedı diye konu açmadık buraya" diye ukala ukala yazarsan uygun şekilde cevap alırsın. Geldiğinden beri yok şurası şöyle, burası böyle. Şikayet etmeden önce biraz araştır. uo.com a bak, uoguide.com a bak, stratics.com a bak. uoforum.com UO Forever Shard'ının sitesi, orada uygun bilgi bulamazsın.
Hakaret etmedin mi? Zeki kardeş, evimin oraya köpekler dizip isimlerini de K, O, P, E, K diye vermek ne oluyor? Staff olsam o charının hali nice olurdu? Cevap yazdığıma dua et.
Sunucunun ServUO kullandığını herkes biliyor. Kodlar da burada istediğin zaman bakabilirsin.
https://github.com/ServUO/ServUO/bl...5e10fb6/Scripts/Mobiles/Normal/DemonKnight.cs
30. ve 199. u satırlar
Sen biraz Passiflora iç bir de Xanax al bence, sabaha pamuk gibi uyanırsın. Adama satır satır kodları anlattık içten pazarlıklı diyor bir de utanmadan. Bu kadar gerileceksen, komplekse gireceksen AoS'a dön, nedir ya bu? İki tane kıçı kırık gönderi yaptın diye bir halt mı sandın kendini de bana hesap soruyorsun? Kendi çevrenle paylaştın dediğin insanlar arasında guild arkadaşın Burak ve guildmasterin Eren de var. Kaç kişiye birebir anlattım, sıfırdan zırh yaptım, makro paylaştım haberin varmı senin? Lütfen forumdan ya da Burak ve Eren aracılığıyle elde ettiğin benim tarafımdan hazırlanmış makrolar varsa kullanmayı bırak, adamsan bırakırsın. Seninle mi uğraşıcam... Adama bak, dağdan gelmiş, bağdakine laf ediyor...